Gücünkaya İlkokulu

Vizyon: Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak,çağdaş bir eğitimle onların bilgili ,becerili,kendine güvenen,vatanını ve milletini seven,Türk Toplumunun değerlerini önemseyen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak. Amacımız;sevgi,saygı ve güven ortamında başarma azmi ve geleceği şekillendirme sorumluluğu ile mükemmele ulaşmak için çalışmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizi ve yöre halkını geleceğe hazırlamak,güçlükler karşısında yılmadan çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi edinmeleri için yardımcı olmak,başarıda sınır tanımadan değerlerini korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://gucunkayailkokulu.meb.k12.tr

Adres - GÜCÜNKAYA KÖYÜ GÜCÜNKAYA35 SK. GUCUNKAYA ILKOKULU BLOK NO: 10 MERKEZ / AKSARAY

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Köy genellikle balıkçılık ve sebze fide yetiştiriciliği ile meşgul olmaktadır.Bunlar dışında hayvancılık ve tarımda yapılmaktadır.

Ulaşım Özel arabalar ve güzergahtaki belediye servisleri

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine uzaklığı 13 km